Een seizoen bij Sportschool Kreijtz is niet compleet zonder de afsluitende clubkampioenschappen Judo. In 2021 was dit het enige toernooi van dat seizoen, en gelukkig kan het in 2022 weer als vanouds!

Bij het Paastoernooi van jl. april viel het aantal inschrijvingen een tikkeltje tegen. Daarom hopen wij dat de animo voor dit toernooi groter zal zijn. Het is tenslotte een mooie traditie en een waar je alle trainingen eindelijk eens kunt tonen en inzetten op een manier waarvoor deze is bedoeld. Een speciale oproep voor de judoka’s die in mei 2022 de overstap hebben gemaakt van Judovereniging AV Weerbaarheid uit Oosterbeek naar sportschool Kreijtz: wij verwelkomen jullie graag bij onze clubkampioenschappen!

De judoka’s die zijn aangemeld worden zo veel als mogelijk ingedeeld naar leeftijd, gewicht en niveau. Tijdens de lessen voorafgaand aan het toernooi zal er nog aandacht worden gegeven aan het wedstrijdreglement.

Even als in de voorgaande jaren worden de wedstrijden weer gehouden in het wijkcentrum de Vredenbrucht, in Arnhem-Zuid (Vredenburg). Deze zullen plaatsvinden op zaterdag 16 juli. De exacte aanvangstijden zijn als volgt:

  • 09:30 uur – jongens t/m 7 en meisjes t/m 12
  • 11:00 uur – jongens 8 t/m 12 jaar
  • 12:00 uur – jongens en meisjes 13 jaar e.o.

Als het goed is, heeft iedereen een inschrijfformulier ontvangen, of gaat deze nog krijgen bij de eerstvolgende les. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00 per deelnemer en dient gelijktijdig met de inschrijving te worden voldaan. Let op: de sluitingsdatum voor inschrijving is zaterdag 9 juli. Wij houden vast aan de sluitingsdatum i.v.m. het samenstellen van de poules en het bestellen van de sportprijzen.

En over sportprijzen gesproken; in elke categorie wordt er een eerste, tweede en derde prijs uitgereikt, maar ook  alle andere deelnemers ontvangen een herinnering.