Kata training voor 1ste kyu judoka’s

Door de jaren heen heeft Sportschool Kreijtz vele sporters naar de 1ste dan graad gebracht. Onder de huidige judoka’s lopen een behoorlijk aantal getalenteerde ‘bruine banders’ rond, die nu de kans krijgen om ook die stap te maken

Onze judotrainer Willem van Strijland heeft, in samenspraak met Harry Kreijtz, een Kata trainingsprogramma opgezet, om de 1ste kyu judoka’s bij Sportschool Kreijtz de gelegenheid te geven toe te werken naar het examen voor de 1ste dan.

Het was zoeken naar een geschikte locatie en een passend tijdstip, en deze hebben wij uiteindelijk gevonden op onze vertrouwde locatie Arnhem – Vredenburg, Wijkcentrum Slochterenweg 29, in de sporthal van het wijkcentrum. Deze Kata training vindt plaats op zondag, tussen 9:00 en 11:00 uur in de ochtend. Tot aan de zomervakantie zal deze training om de twee weken plaatsvinden. De exacte data zijn terug te vinden in het lesrooster. Bij bewezen succes hopen wij deze training na de zomervakantie op wekelijkse basis of in een andere vorm voort te zetten.

De trainingen worden ook ondersteund door enkele 1ste dan judoka’s die ook hun medewerking hebben toegezegd.

Alle judoka’s die zich hiervoor kwalificeren zijn inmiddels schriftelijk uitgenodigd.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie