Start van het seizoen 2022-2023

Het nieuwe seizoen gaat beginnen. We hopen dat iedereen de afgelopen weken lekker heeft kunnen uitrusten en gaan nu weer fris en fruitig van start – met een aantal veranderingen.

Allereerst is er het afscheid van judotrainer Willem. Zijn plek moet worden opgevuld en dat is nog geen sinecure. Er is inmiddels contact gelegd met een zeer ervaren en hoog aangeschreven sensei; mogelijk dat deze binnenkort een of twee proeflessen wil gaan doen om te zien of er een klik is tussen hem en de judoka’s. Tot die tijd zal Harry de jongsten lesgeven en Jürgen de oudere pupillen trainen.

Daarnaast zal er voor de oudere judoka’s een ietwat aangepast lesprogramma worden ingevoerd, waarbij er meer nadruk wordt gelegd op het trainen van de Kata’s. En in het verlengde hiervan, heeft Harry een van de beste trainers in Nederland weten uit te nodigen, om een aantal van die lessen te verzorgen. Wel belangrijk om te weten: we gaan er van uit dat ook de judoka’s met een lagere gradaties hiervan kunnen en zullen mee profiteren.

Ten slotte zijn er ook een aantal wijzigingen in het lesrooster, met name ingegeven doordat de lessen Jiu-Jitsu helaas zijn komen te vervallen. De details zijn terug te lezen in het lesrooster.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie